• 1403/07/24 - 08:34
  • بازدید: 47
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

روز جهانی غذا در سال 2024 باشعار حق دسترسی به غذا برای زندگی بهتر و آینده ای بهتر

 

غذا سومین نیاز اساسی انسان بعد از هوا و آب است ، همه حق دارند که غذای کافی داشته باشند.

کشاورزان جهان غذای کافی برای تغذیه بیشتر از جمعیت جهان تولید می کنند، اما گرسنگی همچنان ادامه دارد. حدود 733 میلیون نفر در جهان به دلیل شوک های آب و هوایی مکرر، درگیری ها، رکود اقتصادی، نابرابری و همه گیری بیماری ها با گرسنگی مواجه هستند. این کمبود به شدت بر اقشار فقیر و آسیب پذیر تأثیر می گذارد،

تغذیه سالم ،تنوع غذایی ،مقرون به صرفه بودن ، در دسترس بودن و ایمنی غذا حق همه مردم جهان است.

سیستم های کشاورزی، به طور کلی، در برابر بلایا و بحران ها، به ویژه اثرات تغییرات آب و هوایی آسیب پذیر هستند، اما در عین حال، آلودگی ایجاد می کنند، خاک، آب و هوا را تخریب می کنند و به انتشار گازهای گلخانه ای و از دست دادن تنوع زیستی کمک می کنند.

 با تغییر سیستم های کشاورزی، پتانسیل زیادی برای کاهش تغییرات آب و هوایی و حمایت اززندگی صلح آمیز، انعطاف پذیر و فراگیر برای همه وجود خواهد داشت.

 دستیابی به اهداف توسعه پایدار از طریق اقدام جوانان، علم و نوآوری و سرمایه گذاری، روش های جدید کشت  و مشارکت های چندبخشی در سطوح محلی، منطقه ای و جهانی امکان رسیدن به آینده ای پایدار، انعطاف پذیر، فراگیر و بدون گرسنگی برای همه دست را فراهم می کند.

روز جهانی غذا سالروزی مقارن شانزدهم اکتبر است که به افتخار تأسیس سازمان فائو در سال ۱۹۴۵ نامگذاری شده و در سراسر جهان گرامی داشته می‌شود. 

  • گروه خبری : غذا
  • کد خبر : 17278
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت