دوره آموزشی مشاغل خانگی ویژه تولیدکنندگان مواد غذایی برگزار شد
این دوره به همت معاونت غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی گراش با همکاری گروه بهداشت حرفهای و محیط به جهت ساماندهی مشاغل خانگی گراش صبح دیروز، ۱۲ آبانماه در سالن کنفرانس دانشکده علوم پزشکی برگزار شد.
دکتر سعید مهروری، معاون غذا و دارو علوم پزشکی گراش گفت: این جلسه با هدف شناسایی تولیدکنندگان خانگی، الزام به داشتن مجوز مشاغل خانگی برای ادامه کار، اعلام رشتههای مجاز مشاغل خانگی، اعلام حداقل ضوابط فنی و بهداشتی برای شروع کار، شرایط دریافت مجوز و آموزش مرحله به مرحله برای گرفتن مجوز برگزار شد.
دکتر مهروری همچنین در خصوص مشاغل خانگی گراش گفت: در حال حاضر حداقل ۳۵ واحد تولیدی محصولات غذایی خانگی در گراش وجود دارند که تنها ۳ واحد برای کسب مجوزهای قانونی اقدام کردهاند. به تمامی تولید کنندگان محصولات غذایی خانگی توصیه میشود به جهت ساماندهی و افزایش کیفیت و فروش با مراجعه به اداره غذا این معاونت، اقدام به گرفتن مجوز کنند.